Προφίλ

Ιστορικό

Ο Γεωπόνος Ιωάννης Καραμπάτσος δραστηριοποιούμενος στο χώρο της Ανθοκομίας για περισσότερα από 35 χρόνια δημιούργησε την Εταιρεία "ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ".

Με τη συνεργασία και ουσιαστική συμβολή των Ν. Καλογερόπουλου και Αντώνη Τσιούμα, η εταιρεία έχει αναπτύξει τις παραγωγικές και εμπορικές δραστηριότητές της σε δύο γεωγραφικές περιοχές.

Στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής σε ιδιόκτητες εκτάσεις 70 στρεμμάτων και στην περιοχή του Πύργου Ηλείας όπου καλλιεργούνται 200 στρέμματα με συνεχή αυξητική τάση.

 

Φυτώρια

Στο Κάτω Σούλι του Μαραθώνα Αττικής έχει οργανωθεί υποδειγματικός εκθεσιακός χώρος, έκτασης 35 στρεμμάτων, όπου έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή πληροφορία καθώς και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταλήξει εύκολα και γρήγορα στις κατάλληλες επιλογές. Τα φυτώρια διαθέτουν:

Μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών δένδρων και θάμνων εξωτερικού χώρου που ευδοκιμούν στην Ελλάδα, μικρής (πολλαπλασιαστικό υλικό) έως πολύ μεγάλης ανάπτυξης.

Τις περισσότερες ποικιλίες σε πάρα πολλά είδη καρποφόρων δένδρων, εσπεριδοειδών, αμπέλου και ελιάς.


Εφόδια κηποτεχνίας όπως:

Πήλινα Φυτοδοχεία (Ελληνικά και Εισαγωγής)

Πλαστικά Φυτοδοχεία

Φυτοχώματα εισαγωγής

Καλάμια μπαμπού

Λοιπά υλικά

Η επιχείρηση θεμελιώθηκε στη βασική αρχή της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών, παράδοση και στάση που διαρκώς φροντίζουμε να εξελίσσουμε. Επίσης διατηρούμε την ευελιξία στη συνεχή διαφοροποίηση της παραγωγής και στη δυνατότητα εισαγωγής νέων μεθόδων και ιδεών.

 

Ιωάννης Καραμπάτσος (1937 –2004)

Ιδρυτής της εταιρείας ''Φυτώρια Καραμπάτσος''

Απόφοιτος Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (σήμερα Γεωπονικού Πανεπιστημίου). Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της Ανθοκομίας για περισσότερο από 35 έτη. Παράλληλα με την καλλιέργεια ασχολήθηκε για 15 περίπου έτη με κατασκευή μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών φυτοτεχνικών έργων. Τα τελευταία 10 έτη είχε αναπτύξει παράλληλα σύγχρονους αμπελώνες καθώς και πρότυπο οινοποιείο για την παραγωγή οίνων ποιότητας. Διακρίθηκε στον επιστημονικό τομέα τόσο της φυτοτεχνίας όσο και της οινολογίας.

Copyright © 2018 Φυτώρια Καραμπάτσος Α.Ε.